Diëetinformatie

Als je een allergie hebt of een dieet volgt kan het lastig zijn om lekker uit eten te kunnen gaan. Omdat ik dit uit eigen ervaring ken pas ik met alle liefde een gerecht speciaal voor u aan, mits u dit ten minste één dag van te voren aangeeft. Hoe eerder hoe prettiger.
Hierbij is het belangrijk dat u al uw intoleranties doorgeeft, wanneer je bijvoorbeeld voor je gluten-intolerantie reserveert én geen suiker mag, vergeet dan de suiker niet te benoemen. En of u een voor- en/of nagerecht zou willen.

Ik kan aanpassingen maken voor simpele diëten zoals lactosevrij, suikervrij en koken voor een gluten-intolerantie. Met een simpele notenallergie (dus niet waar een adrenalinespuit bij te pas moet komen als het mis gaat) of appelallergie heb ik geen probleem. Meervoudige intoleranties of allergieën samen of extreme diëten worden te complex om naast de ‘gewone keuken’ te bereiden. Soms lukt het me wel om toch een ‘moeilijk’ dieet in te passen zoals bijvoorbeeld fodmap of koolhydraatarm hiervoor vragen we wel € 5,50 extra per persoon.

Daarnaast is onze keuken niet vrij van gluten- en notensporen dit betekend dat ik voor mensen met coeliakie of galactose dus helaas niets kan doen.

eetatelier

Reacties zijn gesloten.