Ingrediënten

Onze ingrediënten zijn vers en biologisch, we betrekken dit van biologische groothandels en kweken ook een deel zelf in eigen tuin.
Alles is huisgemaakt evenals onze sauzen en kruidenmengsels en dat proef je in onze gerechten.

We hebben elke dag ook een veganistische optie.

We maken veel gebruik van havermout als alternatief voor meel en in de desserts gebruiken we weinig suiker maar vooral agavesiroop en honing.

Als u het minimaal een dag van te voren aanvraagt kan ik rekening houden met bepaalde allergieën en diëten.
Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina diëten.

Onze leveranciers:

Biodivers: eieren (Lankerenhof) en kaas (biologische zaterdag markt Arnhem)
Blauwe Huis: specerijen

Middelwaard: paddenstoelen

Nieuwe Band: droogwaar, fris, bier en wijn

Udea: groenten, fruit en zuivel

Vreekens Zaden: zaden en planten

Jessica de Lepper: fotografie taart en soep

eetatelier_KAARTFLYER2